• Veiligheid voorop

    Totaal onderhoud voor uw camper!

  • Motorisch én technisch!

    Door gediplomeerde onderhoudsmonteurs met een passie voor campers

Schade

Camper service Westland is een specialist op gebied van schadeherstel.  Speciaal opgeleide technici verrichten alle denkbaar mogelijke reparaties.  Ook worden zeer specialistische werkzaamheden om milieu – en/of kosten aspect uitbesteed aan bepaalde specialisten. Dit gebeurd allemaal intern en u heeft hier geen omkijken naar.

Door onze kennis en jaren ervaring zijn wij gecertificeerd  door vele verzekeraars (bijv. Achmea groep). Wij kunnen voor, door ondertekening van een zogeheten acte van sessie, de gehele afhandeling van de schade inclusief de betaling (uitgezonderd uw eigen risico bedrag) rechtstreeks met uw verzekeraar afhandelen. Hiermee garanderen wij dat u zorgeloos een 100 % reparatie ervaart en geen verminderde waarde op uw voertuig heeft. Elke camper (of caravan) is dan bij ons in vertrouwde handen.

Hoe te handelen bij schade:

Bij schade in binnen- of buitenland kunnen  2 situaties zich voordoen:

–          Het voertuig is nog te gebruiken.

–          Het voertuig is niet meer bruikbaar en moet getransporteerd worden.

Het voertuig is nog te gebruiken.  

 U doet direct een melding aan  de verzekeraar en zegt dat u na de vakantie contact opneemt met Camperservice Westland (Caravan- en KampeerCentrum westland). Na de vakantie maakt u een afspraak met ons om langs te komen voor schadetaxatie.  Onze schademanager bespreekt met u de schade en vult een opdracht tot schaderegeling in .  Wanneer  de schade van relatief geringe aard is kan u direct een opdracht geven voor schadeherstel indien overeengekomen met de verzekerings-maatschappij.  Tevens is het mogelijk om een “Akte van Cessie ‘ te tekenen waarmee u de verzekeringsmaatschappij toestemming geeft om de reparatiekosten  na herstel direct aan ons te betalen.

Het voertuig is niet meer bruikbaar en moet getransporteerd worden.

U doet direct een melding aan de verzekeraar en zegt dat het voertuig door Camperservice Westland (Caravan- en KampeerCentrum Westland)hersteld zal worden. U verzoekt de maatschappij tevens het voertuig hierheen te transporteren.  U of de verzekering  doet, bij voorkeur, alvast een melding naar ons.

Indien direct vast staat dat de  schade niet hersteld kan worden dient er contact tussen u , de verzekeraar en eventueel ons plaats te vinden. Transport naar ons is in dit geval meestal niet wenselijk en onnodig kostbaar.

Na thuiskomt maakt u een afspraak met ons om langs te komen voor schadetaxatie. Onze schademanager bespreekt met u de schade en vult een opdracht tot schaderegeling in .  Wanneer de schade van relatief geringe aard is kan u direct een opdracht geven voor schadeherstel indien overeengekomen met de verzekeringsmaatschappij.  Tevens is het mogelijk om een “Akte van Cessie ‘ te tekenen waarmee u de verzekeringsmaatschappij toestemming geeft om de reparatiekosten  na herstel direct aan ons te betalen.

Naast schade aan het exterieur kunnen wij ook reparaties van schades aan interieur, bijvoorbeeld putje in tafel- of keukenblad verzorgen. In veel gevallen is ook dit op uw verzekering te verhalen.