• Veiligheid voorop

    Totaal onderhoud voor uw camper!

  • Motorisch én technisch!

    Door gediplomeerde onderhoudsmonteurs met een passie voor campers

Over ons / Historie

Camperservice Westland is onderdeel van Caravan- en Kampeercentrum Westland BV. Onze reeds jarenlange ervaring in onderhoud, schadeherstel en montage van accessoires aan caravans en campers geeft ons de mogelijkheid om service op een breed niveau aan de klant te kunnen bieden. Daar de markt van (gebruikte) campers de afgelopen jaren fors is gegroeid is ook de vraag naar een solide, betrouwbaar en all-round service bedrijf voor campers in de regio Westland ontstaan. Middels Camperservice Westland kunnen wij voorzien in deze vraag en door samenwerking met diverse garagebedrijven kunnen wij totaal onderhoud voor uw camper bieden en tevens onze kennis op gebied onderhoud en van montage van alle mogelijke accessoires toepassen.

Wij hebben als doel het voorzien in de behoefte van totaal onderhoud van campers en middels de shop van Caravan-en Kampeercentrum Westland voor kampeerartikelen en accessoires voor de regio Den Haag, het Westland (Maassluis, Vlaardingen, Maasland, ‘s-Gravenzande, Hoek van Holland, Monster, Naaldwijk, Honselersdijk, Kwintsheul, Wateringen) en de Zuid Hollandse eilanden (o.a. Hoogvliet, Hellevoetsluis, Heenvliet, Spijkenisse).

Door te kiezen voor kleine groep gemotiveerde en kundige medewerkers kunnen wij u een persoonlijke benadering en advies bieden.
Camperservice Westland heeft een uitgebreid service centrum aan de Zanddijk.  Hier kunt u terecht voor alle onderhoudswerkzaamheden, montage van accessoires en technisch advies. Tevens is dit de plek voor  schade herstel (Focwa schade herstelbedrijf, Achmea schadepartner) en reparatie van alle merken caravans en campers.

Aan de Woutersweg heeft Caravan-en KampeerCentrum Westland onze uitgebreide kampeerwinkel . Tevens is hier de showroom van de Hobby en Fendt caravans en  occasionhal met alle merken occasion caravans.
Na aanvankelijk gedeelde bedrijfsvoering is deze sinds januari 2014 volledig in handen van Marcel van Beers.