• Veiligheid voorop

    Totaal onderhoud voor uw camper!

  • Motorisch én technisch!

    Door gediplomeerde onderhoudsmonteurs met een passie voor campers

Onderhoud / Onderhoud en service

Voor veel mensen is het zorgeloos rijden van een auto of kampeerauto vanzelfsprekend. Uiteraard is het dan van belang dat uw wagen in topconditie verkeert.

Vooral met de camper is het lastig wanneer u op vakantie bent om in een andere taal uit te leggen dat er iets mis is. Het regelmatig onderhouden is dan ook erg belangrijk. Wij adviseren om jaarlijks zowel het motortechnische gedeelte alsmede het opbouwdeel te controleren. Hierbij is de vochtmeting van essentieel belang, kleine lekkages worden dan tijdig opgespoord zodat erger wordt voorkomen.

De opbouwbeurt wordt volgens de Bovag richtlijnen uitgevoerd. De hele opbouw wordt dan gecontroleerd incl. het afpersen van het gassysteem.

Bij ons kunt u terecht voor alles wat erbij komt kijken om uw camper (en caravan) in topconditie te houden, zodat u onbezorgd op vakantie kunt gaan. Niet alleen voor een BOVAG Onderhoudsbeurt, maar ook als u uw voertuig-uitrusting wilt uitbreiden met bijvoorbeeld een zonnepaneel of satelliet-TV bent u bij Camper Service Westland aan het juiste adres.

Ongelukje gehad? Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van schadeherstel en regelen uiteraard ook de administratieve afhandeling daarvan met uw verzekeringsmaatschappij.
Via onze website kunt u alvast een indruk krijgen welke service wij u kunnen leveren. Maar uiteraard kunt u onze service pas echt goed ervaren als wij u als klant mogen verwelkomen.