• Veiligheid voorop

    Totaal onderhoud voor uw camper!

  • Motorisch én technisch!

    Door gediplomeerde onderhoudsmonteurs met een passie voor campers

Onderhoud / APK

Ook voor een camper is APK op een zeker moment verplicht. Bij langdurig verblijf in het buitenland is dat niet anders. Een apk-keuring kan 2 maanden eerder – met een geldigheid van 14 maanden – worden uitgevoerd zonder dat de jaarlijkse apk-datum verandert. Soms is het mogelijk de apk in het buitenland te laten uitvoeren.

Voor de apk en het motorische en technische onderhoud hebben wij met diverse auto en dealerbedrijven partnerschappen. Hierdoor kunnen wij, afhankelijk van het merk van uw camper, het bouwjaar, maar ook het aantal gereden kilometers en de onderhoudshistorie het beste onderhoud aan uw camper uitvoeren. Natuurlijk bespreken wij vooraf uw wensen en uw vakantieplannen. Met al deze zaken houden wij rekening met de inschatting van de hoeveelheid werk, duidelijkheid voor alles! Tijdens de werkzaamheden houden wij u, indien nodig, ook op de hoogte.

Zo zijn het onderhoud van de opbouw, motorisch onderhoud en apk in één keer geregeld. U heeft hier geen omkijken meer naar en kunt zorgeloos op vakantie.