• Veiligheid voorop

    Totaal onderhoud voor uw camper!

  • Motorisch én technisch!

    Door gediplomeerde onderhoudsmonteurs met een passie voor campers

Historie

Camperservice Westland is onderdeel van Caravan- en Kampeercentrum Westland BV. Onze reeds jarenlange ervaring in onderhoud, schadeherstel en montage van accessoires aan caravans en campers geeft ons de mogelijkheid om service op een breed niveau aan de klant te kunnen bieden. Daar de markt van (gebruikte) campers de afgelopen jaren fors is gegroeid is ook de vraag naar een solide, betrouwbaar en all-round service bedrijf voor campers in de regio Westland ontstaan. Middels Camperservice Westland kunnen wij voorzien in deze vraag en door samenwerking met diverse garagebedrijven kunnen wij totaal onderhoud voor uw camper bieden en tevens onze kennis op gebied onderhoud en van montage van alle mogelijke accessoires toepassen.

Caravan- en Kampeercentrum Westland is 1 juli 2009 ontstaan door overname van Campoworld, vestiging ‘s-Gravenzande.

Wij hebben afgelopen 10 jaar als doel gehad het voorzien in de behoefte van caravans en kampeerartikelen voor de regio Den Haag, het Westland (Maassluis, Vlaardingen, Maasland, ‘s-Gravenzande, Hoek van Holland, Monster, Naaldwijk, Honselersdijk, Kwintsheul, Wateringen) en de Zuid Hollandse eilanden (o.a. Hoogvliet, Hellevoetsluis, Heenvliet, Spijkenisse).

Door te kiezen voor kleine groep gemotiveerde en kundige medewerkers kunnen wij u een persoonlijke benadering en advies bieden.
Wat is gebleven vanuit de Campo world periode is het dealerschap van Hobby en Fendt caravans  met daarbij een uitgebreid service centrum bij onze werkplaats aan de Zanddijk. Hier kunt u terecht voor alle garantie werkzaamheden en technisch advies. Tevens is dit de plek voor caravan schade herstel (Focwa caravanschade herstelbedrijf), onderhoud en reparatie van alle merken caravans en campers.

Helaas hebben wij, door het niet overeen kunnen komen van een schappelijke en betaalbare nieuwe huurovereenkomst voor de komende 10 jaar moeten besluiten al onze activiteiten per 31 december j.l. te staken.

Wij hebben afgelopen jaren met plezier voor u klaar gestaan.

 

Team Caravan-en Kampeercentrum Westland B.V.