• Veiligheid voorop

    Totaal onderhoud voor uw camper!

  • Motorisch én technisch!

    Door gediplomeerde onderhoudsmonteurs met een passie voor campers

Accessoires / Televisie en schotelantenne

Montage en reparatie automatische schotel systemen.
Voor de plaatsing en reparatie van een vol automatische schotel antenne van uw camper bent u bij ons aan het juiste adres. Montage wordt professioneel uitgevoerd door onze eigen monteurs. Verder kunnen wij uw schotel controleren en indien nodig up-daten. Tevens zijn wij dealer van Joyne voor individueel aanpasbare abonnementen via de Eutelsat.

Met een vol automatische schotel antenne heeft u met één druk op de knop al uw favoriete tv en radiozenders binnen handbereik. Een vol automatische schotel antenne zoekt zelf de satelliet op, en richt zich zelf optimaal uit. Geen gedoe met een satfinder om zelf de schotel uit te richten. Ervaar het gemak van een vol automatische schotel en ontvang in heel Europa alle Nederlandse radio en TV zenders in HD kwaliteit.

Diameter en type van de schotel.
Het signaal van de verschillende satellieten is niet overal in Europa even sterk. In het westen van Europa is het signaal het sterkst voor de Astra 1,2,3, Hotbird en Eutelsat. U heeft aan een 60 cm schotel of een vlakke antenne genoeg. In Zuid- en Oost-Europa is het signaal zwakker en heeft u een grotere diameter schotel nodig. De diameter en het type schotel hangt dus af van uw vakantiebestemming. Voor het zuiden en noorden van Europa (Zuid Spanje, Portugal,Noorwegen en Zweden) raden wij u een 80 cm schotel aan. U bent dan verzekerd van een ongestoort signaal om TV te kunnen kijken. Voor de andere delen van Europa kunt u volstaan met een 60 cm schotel of een vlak schotel. Informeer naar de mogelijkheden.

Automatische SKEW.
In het zuiden van Europa (Portugal, Zuid Spanje, Griekenland en Gibraltar) is het nodig om de LNB op uw schotel een klein stukje te draaien, dit noemen we de SKEW. De SKEW van de LNB is afhankelijk van waar u zich op dat moment bevindt. Een vol automatisch schotel met een auto SKEW LNB richt niet alleen zichzelf uit op de juiste satelliet, maar zorgt ook nog dat de LNB in de juiste positie staat. Zo heeft u altijd het meest optimale signaal en kunt u ongestoord TV kijken waar dan ook in Europa.

Wij helpen u graag verder.