• Veiligheid voorop

    Totaal onderhoud voor uw camper!

  • Motorisch én technisch!

    Door gediplomeerde onderhoudsmonteurs met een passie voor campers

Accessoires / Airconditioning

Camper service Westland verkoopt en monteert airconditioning in uw camper (opbouw). De airco’s zijn uitsluitend van de beste kwaliteit en de bekende merken. Voor advies welke airco u nodig heeft kunt u advies vragen aan onze verkopers.  In de showroom hebben wij informatie over de  verschillende merken airco’s. Wat voorop staat: als het warm is buiten, is het koel in de camper.

Er zijn verschillende airco’s.

  • Dakairco
  • Bankairco

Airco’s Dakairco

De dak airco wordt op het dak van de caravan of camper geplaatst. Het dakluik (40×40) wordt gedemonteerd en de airco wordt in deze zelfde opening geplaatst. Indien u geen dakluik wilt opofferen en er is voldoende ruimte maken wij een nieuw gat, verstevigen dit, en monteren de airco hierin. Er zijn verschillende airco’s voor de kleinere en de grotere campers. Dak airco’s monteren wij van de merken: Truma en Dometic. Wat is het voordeel van een airco op het dak van uw caravan?  De koeling en de ventilator zitten direct bij elkaar, hierdoor drukt hij direct de kou naar beneden. Verder kunnen deze airco doordat ze gebruik maken van een warmtepomp ook verwarmen.

Voor details en technische gegevens kijk op de site van Dometic of Truma

 

Airco’s Bankairco

De bankairco wordt onder de zitbank of onder het bed of bank van uw camper geplaatst. Hierdoor heeft u het bijkomende gewicht op de vloer van de camper geplaatst. Het grote voordeel van een bankairco is dat het geluid buiten de camper heel erg beperkt is. Door het plaatsen van speciale dempers is dit geluid nog eens met 50% te reduceren.

 

Beide systemen bevatten speciale filters welke voor een optimale werking regelmatig onderhoud (schoonmaken / vervangen) dienen te worden.

Graag maken wij een offerte op maat om uw camper te voorzien van een comfortabel airco systeem.